Baas in eigen Bucket

Meet-up!!

“Op 27 januari 2017 wordt rond de thuiswedstrijd van de Dames 1 een evenement georganiseerd voor partners van de Stichting Sporthal Lunetten.

Beste Vrienden en partners van de Utrecht Cangeroes en Sporthal Lunetten,

Anderhalf jaar geleden zijn wij gestart met de pilot; “Baas in eigen Bucket”, waarin de Utrecht Cangeroes als basketbalvereniging Sporthal Lunetten in eigen beheer hebben genomen. Jullie allen hebben bijgedragen aan een succesvolle start van onze pilot. Via een leuk evenement met eten, drinken, muziek en tevens de promotiedivisie wedstrijd van onze dames 1 tegen de Grasshoppers willen wij jullie bedanken voor jullie bijdrage.

Tevens is erg gelegenheid om kennis te maken met andere partners in onze sporthal en het bestuur van SSL (Stichting Sporthal Lunetten) te spreken. Op onze website www.sporthallunetten.nl staat de lijst met uitgenodigde bedrijven en aanvullende informatie.

Aanmelden kan per de mail, via info@sporthallunetten.nl

Met vriendelijke groet en hopelijk tot 27 januari.

Erik Suurmond

Bestuur Stichting Sporthal Lunetten

Een gedachte over “Baas in eigen Bucket”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *