Kolonisten van Catan

Kolonisten Toernooi 2019

Kijk in de agenda en neem de afspraak over in je eigen agenda

Het Kolonisten Toernooi vind plaats op zaterdag 16 maart. Het toernooi is bedoeld voor liefhebbers van het spel Kolonisten van Catan. Het wordt de 16e keer dat het toernooi wordt georganiseerd. En er zijn weer mooie prijzen te winnen.

Ben je een fan van Kolonisten van Katan?

Kom dan naar de sporthal in Maart, dan kun je de hele middag gezellig met mede fans doorbrengen

Sporthal Lunetten heeft 315 Zonnepanelen

Er staat een mooi artikel op de pagina van het energiefonds

energiefondsutrecht – Projecten – sporthal-lunetten – 315 – zonnepanelen

Quote:

Zo geregeld

“De gemeente had subsidie beschikbaar die bijna verliep, dat bood een mooie kans. Een stukje van de investering hebben we zelf betaald, en voor een lening van het restant zijn we bij het Energiefonds terechtgekomen. Via de website hebben we de aanvraag ingediend en was het eigenlijk zo geregeld.”

The Battle goalball

Afgelopen zaterdag 27 januari was de sporthal op TV.

Bij: 

Via deze link kun je het programma nog zien

https://www.zapp.nl/zappsport/gemist/AT_2092365

The battle goalball

zaterdag 27 januari om 08:55

Ron en Naomi selecteren dit keer de deelnemers voor hun teams in Utrecht op Katholieke basisschool De Spits. En die gaan iets bijzonders doen. Tijdens The Battle wordt goalball gespeeld. Een sport waarbij je niet hoeft te kijken, maar goed moet luisteren. In de bal zit namelijk een belletje en die moet in het doel van de tegenstander terecht komen. Het is ooit bedacht voor mensen die niet of slecht kunnen zien, maar iedereen kan het doen, want je speelt het met een afgeplakte skibril. Corné Speksnijder en Celeste Troost trainen de kinderen. Winnen de jongens of de meiden de Zappsport-beker?
Like & deel:

Familiefeest

We hebben onwijs genoten van het feest, onze gasten en jullie gastvrijheid. Top geregeld!

“Bouw de sporthal vol met een volleybalveld, badmintonnetjes, matten, ringen, klimrekken, trampolines en natuurlijk een basketbalring. Open de bar en het feest kan beginnen… Op zondag 6 januari 2018 vierde wij dat we samen 100 jaar waren geworden en 12,5 getrouwd waren. De gezonde borrelhapjes, soep met heerlijk belegde broodjes en frites voor de kinderen waren prima verzorgd door Erik en ??? van De Cangeroes. Wat een gastvrijheid! Het was ook leuk om met Erik vooraf de opzet te bedenken. Hij kwam zelf met het idee van een golfclinic door Gustavo Barrios. Volgens Cyrus van 5 was dit zijn allerleukste feestje ooit!

 

De familie Kraaij”

 

We hebben een fantastische dag gehad. 

 

Hans, Ellen, Robbe en Stan.

Kom je ook? 18 Maart

Beste Vrienden, buren en partners van de Utrecht Cangeroes en Sporthal Lunetten,

Partners: zie pagina

Wij hebben ons eerste event “Vrienden van sporthal Lunetten” moeten verzetten naar 18 maart.

 Anderhalf jaar geleden zijn wij gestart met de pilot; “Baas in eigen Bucket”, waarin de Utrecht Cangeroes als basketbalvereniging Sporthal Lunetten in eigen beheer hebben genomen. Jullie allen hebben bijgedragen aan een succesvolle start van onze pilot. Via een leuk evenement met eten, drinken, muziek en natuurlijk basketbal willen wij jullie bedanken voor jullie bijdrage. Onze van dames nemen het op tegen BV Hoofddorp. De dames 1 staan momenteel 5e in de promotie divisie (https://www.basketball.nl/competitie/uitslagen-programma-en-stand/competities/!/standen/49/a)

 Tevens introduceren wij “create your own event”, een dienst gericht op bedrijven waarin wij sport, vergaderen en eten combineren.

 Daarnaast is er gelegenheid om kennis te maken met andere partners in onze sporthal en het bestuur van SSL (Stichting Sporthal Lunetten) te spreken. Op onze website www.sporthallunetten.nl staat de lijst met uitgenodigde bedrijven en aanvullende informatie.

 Aanmelden kan per de mail, via info@sporthallunetten.nl

 Met vriendelijke groet en hopelijk tot 18 maart 2018.

 Erik Suurmond

Bestuur Stichting Sporthal Lunetten

Onder de Mensen: Nieuw Syrisch talent op de basketbalclub

Gelezen in het DUIC

ALGEMEEN