Gebruikers

Sporten met..

Drie van de initiatiefnemers van de stichting Sporthal Lunetten de basketbalverenigingen Cangeroes en Amazone en Top Judo Utrecht  presenteren zich op deze pagina.

De hal wordt ook gebruikt door sportactiviteiten in de Buurt en verenigingen, clubs en meer, die de ruimte huren.  Loop eens binnen in de kantine om kennis te maken met de mensen die hier actief zijn. Wie weet is er één van de sporten die je aanspreekt en waar je aan mee wilt doen.

Drie sportverenigingen

Bijten de spits af en hebben hun thuisbasis in deze hal gevonden.

Basketbal:

Tweet Cangaroes UtrechtCangeroes is een Utrechtse basketballvereniging voor alle leeftijden en niveaus. Plezier staat voorop in alles wat we doen. Onze thuishal staat in Lunetten. Voordat je lid wordt, mag je een paar keer gratis komen proeftrainen.

Lees verder ………

Ook te volgen via social media.

..

Tweet Amazone Utrecht

De vrouwen basketball-club in Utrecht: Amazone. Al meer dan 10 jaar zijn wij vrouwen met lef en ambitie binnen en buiten het veld. We spelen in de eredivisie maar de ambitie rijkt verder: Samen willen we binnen 2 jaar naar de top van de eredivisie!

Lees verder …………

Ook te volgen via social media.

Judo:

http://topjudoutrecht.nl/


Tweet: Top Judo Utrecht

Top Judo Utrecht is een onafhankelijke stichting waarin jonge talentvolle judoka’s uit
de stad en regio Utrecht de kans krijgen zich tot een hoger niveau te
ontwikkelen. TJU bestaat sinds 2010. De filosofie van Top Judo Utrecht is simpel: judoka’s gespecialiseerde wedstrijdtraining en extra faciliteiten aanreiken, die de deelnemende verenigingen zelf niet kunnen bieden. Samenwerking met deze verenigingen is hierbij essentieel. Judoka’s zijn zo in staat te groeien naar hun topniveau. Uiteraard allemaal onder begeleiding van professionals, die zich belangeloos inzetten. Een fysiotherapeut en een sportdiëtiste verzorgen de medische begeleiding.

Lees verder …………

Ook te volgen via social media.

Lijst gebruikers van de sportha